Garantie & Retourneren

Garantie

Annuleren

Indien u uw order wilt wijzigen of annuleren dan dient u hiervoor contact op te nemen met info@knuffelkings.com
Is uw order reeds onderweg? Dan kunt u uw bestelling bij aflevering weigeren door dit aan de postbode te melden. Dit is kosteloos. Na ontvangst van het pakket zorgen wij zo spoedig mogelijk voor een retourbetaling, uiterlijk 14 dagen na ontbinding.

Bestellingen komen automatisch te vervallen indien deze niet betaald worden.

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Bij Knuffelkings heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst binnen 14 dagen na de dag dat u het artikel heeft ontvangen te herroepen.  Na herroeping heeft u 14 dagen om de artikelen te retourneren. U kunt ervoor kiezen om het product te ruilen of te retourneren.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dat is uiteraard mogelijk. Om uw retourzending zo soepel mogelijk te laten verlopen dient u de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1:  Vul het retourformulier in. 

Download HIER het retourformulier en vul deze volledig in. 

Stuur het retourformulier naar info@knuffelkings.com

Stap 2:  Stuur uw bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een Track en Trace code om misverstanden te voorkomen, want als zender bent u namelijk verantwoordelijk. 

Stap 3:  Ontvang het aankoopbedrag terug op uw bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op uw bankrekening staat.
Of indien gewenst wordt het vervangen door een nieuw artikel.

Indien mogelijk vragen wij om de bestelling in originele verpakking en in stevige verzenddoos te retourneren.

Mocht er door ons een fout zijn gemaakt, nemen wij de retourkosten voor eigen rekening, anders zijn deze kosten voor u.
Bij alle terugbetalingen wordt het volledige bestelbedrag (incl. verzendkosten) terugbetaald. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij u voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Als een product beschadigd retour gezonden wordt, kunnen we daar een schadevergoeding voor in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantieperiode

Knuffelkings geeft op alle producten minimaal 2 jaar garantie op fabricagefouten. De verleende fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Besluiten we je product om te ruilen? Dan heeft u vaak de volgende dag al een nieuwe in huis.

De geldende 'wettelijke garantie' garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn neem dan gerust contact op, wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen.

Er kan geen sprake zijn van garantie wanneer:

  • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
  • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
  • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Heeft u klachten over een product neemt dan gerust contact met ons op via: info@knuffelkings.com. Wij nemen contact op met de fabrikant en zorgen vervolgens voor de correcte afhandeling van de garantie.

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht?
Een klacht over het product of onze dienstverlening kunt u indienen per mail: info@knuffelkings.com. U krijgt dan binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw klacht